koirakeskus, koiraleirikeskus, kurssikeskus, edullista majoitusta, koiraystävällinen leiripaikka
Share |

Esittely

Kunkkulan koirakeskus on Hovin Lemmikit Oy:n omistama ja hallinnoima yritys. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehitellä innovatiivisia palveluita ja tuotteita lemmikinomistajille.

 

Huoneet
Keskuksessa on eri kokoisia huoneita (1-5:lle hengelle), joissa majoitut mukavasti koirasi kanssa. Huoneet on sisustettu viihtyisästi, mutta koiravieraita silmällä pitäen. Jokaisessa huoneessa on hotellitasoiset runkopatjasängyt, ei siis epämukavaa kerrossänkymajoitusta. Koirat saavat oleskella keskuksessa kuten ihmisetkin siis myös sängyllä. Yöpymistä varten tarvitset lakanan sekä joko makuupussin tai vaihtoehtoisesti liinavaatteet. Vapaasti lainattavat peitot ja tyynyt löytyvät huoneista.

Jokaisen huoneen oven saa lukittua, näin varmistat koirakaverisi pysymisen omassa huoneessaan. Koiraa suosittelemme pitämään yksin huoneessa ollessaan häkissä, varsinkin jos se ei ole tottunut oleskelemaan vieraissa paikoissa. Mikäli kuitenkin tunnet kokeneen koirasi, saa koirasi olla huoneessa myös vapaana. Omistajana kuitenkin vastaat sen kenties tekemistä koiruuksista... Tarvittaessa voit vuokrata (tai ostaa) häkin meiltä etukäteen varaamalla.

 

Yleiset tilat
Keskuksesta löytyy kaikkien vieraiden käytössä olevat wc- ja kylpyhuonetilat molemmista porraskäytävistä päärakennuksessa sekä haukkuhuvilasta omansa. Lisäksi päärakennuksen alakerrasta löytyy saunaosasto oleskelutiloineen. Piha-aluella on käytettävissä myös grillikatos.

 

Ulkotilat
Kentät sijaitsevat keskuksen välittömässä läheisyydessä pihapiirissä. Kenttäalaa on n. 5 500m2. Käytettävissä oleva n. 40 hehtaarin metsäalue sijaitsee vajaan kilometrin päässä keskuksesta ja sinne pääsee rauhallista metsäautotietä pitkin myös kävellen.

 

Varusteet
Keskuksesta löytyy perusvälineistö koiraharrastusten toteuttamiseen, erikoisempia tarpeita pyrimme toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.